Søg
Close this search box.

Ny reporter forynger redaktionen

Ny i redaktionen: Majbrit Oddershede Pedersen
Ny i redaktionen: Majbrit Oddershede Pedersen

Af Birger Agergaard

Det er svært at skjule, at en del af os på 8541-redaktionen har grå hår, hvis vi da overhovedet har nogen. Derfor er det ekstra glædeligt, at vi med Majbrit Oddershede Pedersen kan sikre en væsentlig foryngelse af gennemsnitsalderen.

Majbrit fortalte allerede for et lille år siden, at hun gerne ville være redaktionsmedlem, men hun var også aktiv i Studstrup Borgerforenings børne- og aktivitetsudvalg, så det var svært at nå det hele samtidig med et fuldtidsarbejde. Hun arbejder som tilrettelægger i mediefirmaet Kompagniet, som blandt andet leverer dokumentarer til TV2.

Men nu er Majbrits og Peters to piger 7 og 10 år gamle, så nu er det andre aktiviteter, der trækker i børnene, for eksempel ridning.

Nu er hun parat
41-årige Majbrit er SÅ parat nu, og du kan læse hendes første artikel i vores blad på side 10.

”Jamen, jeg kan godt lide at skrive, og i mit daglige arbejde er der så lange produktionstider, at jeg har savnet at skrive artikler med kortere deadlines. Jeg vil gerne engagere mig i lokalmiljøet, og da vi med glæde har læst hvert nummer af 8541, siden vi flyttede til Studstrup fra Holstebro, var det naturligt at træde ind i 8541-redaktionen.”

Majbrit er uddannet fotograf, men har de seneste 13 år arbejdet som journalist og tv-tilrettelægger. Du har måske allerede læst om hende her i bladet, idet hun var tilrettelægger af den roste dokumentarserie ”Balladen om Kolonihaven”, som vi omtalte i oktobernummeret.

Lokalområdet, som vi bor i, er for hende at se det bedste mix, man kan forestille sig: midt i naturen, og alligevel tæt på Aarhus.

”8541 har masser af børnefamilier, gode aktiviteter og flot natur. Jeg vil gerne skrive om emner, der optager børnefamilierne, og se tingene fra deres perspektiv. Blandt meget andet!” fortæller Majbrit.

Læs hele februarnummeret 2024 på PDF

Relaterede artikler