Søg
Close this search box.

Reshop for kvinder

Annie Flink Ipsen forventer ikke at blive rig på sin butik, men vil først og fremmest gerne støtte genbrugstanken.
Annie Flink Ipsen forventer ikke at blive rig på sin butik, men vil først og fremmest gerne støtte genbrugstanken.

Tekst og foto Thomas Nykrog

Genbrug er in og miljøvenligt, og 1. april åbnede en ny genbrugsbutik for kvalitetstøj for 30+ kvinder. Tøjet har måske været brugt et par gange og sælges nu til under halv pris.   

Butikken ligger i stueplan i det hus på Grenåvej, hvor Annie bor med sin mand. Den har egen indgang.

På Grenåvej 733, lige overfor F24 tanken, åbnede Annie Flink Ipsen den 1. april sin nye forretning for kvalitetsgenbrugstøj. Den henvender sig udelukkende til kvinder, og især til kvinder over 30 år.

Genbrugstøj skal ikke tages alt for bogstaveligt, for flere steder sidder det originale prisskilt fra forretningen stadig på tøjet – det har ganske enkelt aldrig været brugt. Der er selskabstøj, hverdagstøj, vintertøj, men også sko, tasker, kufferter og accessoires, som fx solbriller.

En hurtig gennemgang afslører mærker som Pulz, Garcia, Inwear, Laurie og sko fra Stella McCartney, Billi Bi med flere.

Både køb og salg
Annie har tidligere arbejdet i sundhedssektoren, men altid interesseret sig for tøj. Hun og veninderne har flittigt lånt hinandens tøj, så man ikke altid kom i det samme.

Det er også på den måde, Reshop fungerer: Konceptet er, at kvinder kan komme forbi med det tøj, de ikke længere selv bruger. Så aftaler de med Annie, hvad det skal koste, og så bliver tøjet hængt op i butikken. Når det er solgt, deler Annie og tøjets oprindelige ejer det indkomne beløb 50/50. Annie har talt med Skat, som har sagt god for, at hvad man tjener på sit tøj solgt i hendes forretning, ikke er skattepligtigt. 

Læs hele aprilnummeret 2022

 

Relaterede artikler

Nikolaj Bang taler med Lise-Lotte Kjær fra fællesrådet og med Asger Overgaard. Sidstnævnte ejer jord ved Skødstrup Søndersø, men vil gerne give det til rekreative formål og til byggeri. Men det kan støde på modstand på grund af kystbeskyttelseslinjen.
Ukategoriserede

Skødstrup mod 2040

Søg indflydelse på, hvad der skal ske med dit eget område!
I sidste nummer af 8541-bladet fik vi svar fra to grundejer-foreninger på, hvorfor de er medlemmer af Skødstrup Fællesråd. Her er svar fra yderligere et par stykker

Studstrupværket fra søsiden (luftfoto)
Ukategoriserede

Helt nye tider for Studstrupværket

Fra 2030 skal der skrives et helt nyt kapitel for Studstrupværket. Aarhus Kommune, som aftager varmen fra kraftproduktionen, vil være CO2-neutral fra det år, mener ikke, at afbrænding af træpiller er bæredygtig nok, så hvis