Søg
Close this search box.

Skødstrup samlede 53.230 kr. ind

Solen skinnede fra en skyfri himmel, og omkring 65 energiske indsamlere gjorde sig klar til at traske ud til de fjerneste kroge af 8541 i en god sags tjeneste. Dagen var søndag den 8. april, og den gode sag var Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling 2018.

Det lykkedes at skaffe indsamlere til alle 46 ruter i Løgten, Skødstrup, Studstrup og Vorre, hvor der sammenlagt blev besøg ca. 4.100 husstande og indsamlet 53.230 kr. (+ donationer via MobilePay, som ikke kan opgøres for 8541 alene). På landsplan blev der indsamlet kr. 32.400.000. Tusind tak, fordi I viste flaget i 8541!

Som sædvanligt havde byens trofaste butikker sponsoreret forplejning til indsamlerne, der fik frugt fra SuperBrugsen, slik fra Netto og kildevand fra Santander Consumer Bank med på turen. Da de kom retur, ventede der dem gulerodsboller fra Bageriet Løgten og Hornslet, kaffe fra Cafax og saftevand samt farmor og farfars hjemmebagte småkager, som efterhånden er blevet en tradition for de trofaste indsamlere.

Det er en sand fornøjelse at være frivillig distriktsleder i en by som 8541, hvor man oplever så stor tilslutning fra både frivillige indsamlere og sponsorer og fra alle jer, der tog så godt imod indsamlerne!

Vi ses igen søndag den 7. april 2019! Hvis du allerede nu ved, at du har lyst til at være med, så send en uforpligtende mail/sms til mig på cb@dsdata.dk / 4015 3507,så hører du fra mig i 2019, når planlægningen går i gang.

Af Charlotte Bendix

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (juni 2018)

Relaterede artikler

Havnekaptajn Allan Rundberg (i midten) modtager bæredygtighedsprisen af Dansk Sejlunion.
Sport & Fritid

Kaløvig Bådelaug er Danmarks mest bæredygtige

Af Birger Agergaard En flot pris gik før årsskiftet til Kaløvig Bådelaug, nemlig Dansk Sejlunions Bæredygtighedspris. Blandt mange gode indstillinger løb Kaløvig Bådelaug af med

Rikke Friis Kanstrup – forrest i billedet – på vej til at vinde tre guldmedaljer ved DM for juniorer i rygcrawl. (foto Allan Jensen, Eventmedia)
Sport & Fritid

Mestersvømmer: Det blev til mere end plask og leg

16-årige Rikke Friis Kanstrup fra Løgten har vundet guld ved Danmarksmesterskabet i juniorsvømning – og senest guld ved de nordiske mesterskaber Af Birger Agergaard Rikke