Søg
Close this search box.

Snart lyskryds her

Har du været i Hornslet inden for de seneste par måneder, har du nok også lagt mærke til vejarbejdet, der skal føre til en mere glidende udkørsel fra Løgten til Kirkeholtvej. Det har været et længe næret ønske fra mange borgere og Skødstrup Fællesråd, at der skal være muligt at komme den vej uden at holde unødigt længe i kø.

Der er lavet helleanlæg på Løgtenvej – vejen til Hornslet – og forlængelsen af Segaltvej op til det nye kryds er også godt i gang.
Segaltvej føres nu helt ned til krydset, som du kan se på luftfotoet, og i februar etableres et lysanlæg i det nye firbenede kryds.

Det er i hvert fald planen, at vejarbejdet skal være færdigt sidst i februar.
Vejarbejdet er budgetteret til 4,6 mio. kr. i alt.

Af Birger Agergaard foto Thomas Nykrog

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (feb 2021)

Relaterede artikler

Grenåvej-skilt
Trafik & veje

Navnekonkurrence

MÅske, måske ikke skal vi have et nyt navn til Grenåvej. Du kan vinde vin eller chokolade i denne konkurrence.

Billedet er taget omkring Møllesvinget, hvor en borger vurderer, at syv ud af ti bilister overser de nye 40 km. skilte.
Trafik & veje

Virker den nye fartgrænse i Løgten?

Den nordlige del af Grenåvej i Løgten er nu med i et forsøg, der skal besvare spørgsmålet: kan man alene ved hjælp af skilte få trafikanterne til at sænke farten?

Rådmand for Teknik og Miljø, Nikolaj Bang, holdt et meget overordnet oplæg på Skødstrup Fællesråds repræsentantskabmøde. (foto Birger Agergaard)
Trafik & veje

Rådmand vil spørge borgerne mere

Af Birger AgergaardKontakten mellem borgerne og kommunen skal blive bedre. For eksempel skal fællesrådene og lokale foreninger høres, inden der sættes streger i eksempelvis lokalplaner.Teknisk