Søg
Close this search box.

Syværkstedet flytter

Den 16. juni bliver den sidste dag, Inga Bredahls syværksted ligger på den kendte adresse overfor SuperBrugsen. Men heldigvis flytter det ikke så langt.

Alt fra syning af gallakjoler til udskiftning af en lynlås har Inga Bredahl i 28 år klaret i Løgten til yderst rimelige priser. Hendes Idé & Syværksted ligger i dag på Grenåvej 761 overfor SuperBrugsen, men det bliver det ikke ved med. Den 26. juni lukker hun butikken og flytter. ”Der er rigtig gode lokaler inde i Egå, men jeg vil helst blive i Løgten, så jeg har lejet mig ind på den anden side af vejen i radioforretningens baghus på Grenåvej 766, der hvor værkstedet før lå. Man skal bare gå ind ad passagen til højre for radioforretningen, og så ligger det der på venstre hånd. Jeg åbner på den nye adresse den 25. juli,” fortæller Inga. 

Grunden til flytningen er, at de nuværende lokaler skal rives ned. Ejendommen har stået til salg et stykke tid, og nu er det tanken at gøre den attraktiv for flere købere ved at rive erhvervsdelen ned og koncentrere ejendommen om beboelse.
”Forhåbentlig kan jeg blive på den nye adresse til jeg lukker forretningen om to år, hvor jeg fylder 70,” fortsætter Inga. Det er dog bestemt ingen given sag.

Rækken af ejendomme fra SuperBrugsen og hen til parkeringspladsen foran Siloetten skal efter planen rives ned og erstattes af nybyggeri i op til fire etager. Sker det, har Inga i værste fald kun seks måneders opsigtelse på sin nye adresse. Så galt går det dog næppe, for dels er planerne omkring byggeriet ikke helt på plads, og nok så væsentligt er finansieringen af det store byggeri ikke på plads. Så indtil videre kan vi på det lokale skrædderi fortsat få skiftet en lynlås for kun 80-100 kroner.

Tekst og foto: Thomas Nykrog

Relaterede artikler

Inga Bredahl i sit værksted i Løgten
Erhverv

Farvel og tak!

En epoke slutter, når Inga lukker. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny skrædder til at drive virksomheden videre, selvom der altid har været nok at lave.

Fysioterapeut Mathias Holmquist behandler en klient på briksen
Erhverv

Når ryggen eller knæet gør ondt

Otte ud af ti danskere døjer ind i mellem med rygsmerter. Og rigtig mange danskere går til en sportsaktivitet, der kan give belastningsskader. Jo, der er basis nok for, at en fysioterapeut som Mathias Holmquist kan starte en klinik i Skødstrup.

Tine Schjelde Møberg og Camilla Hoier Adamsen (foto privat)
Erhverv

Garn- og strikkeeventyr

Et nyt og spændende garn- og strikkeeventyr er ved at udfolde sig i Skødstrup, hvor to iværksættere, Camilla Hoier Adamsen og Tine Schjelde Møberg, har slået sig sammen for at skabe deres drømmevirksomheder.