Søg
Close this search box.

Tak for opbakningen til Løgtenløbet

Af Mona Pedersen, Iben Kierkegaard Sjørslev, Peter Steenfeldt, Peter Carlsen og Steen Hermansen, Løgtenløbets styregruppe

Fantastisk, at vi ved genåbning af samfundet efter Corona kunne markere det med Løgtenløbet og Open by Night i vores lokalsamfund fredag den 20. august.

Tak til de 460 deltagere samt de mange tilskuere og frivillige, som gjorde, at Løgtenløbet blev en succes til trods for, at restriktioner betød, at der samlet højest måtte være 500 deltagere i Løgtenløbet, inklusiv alle frivillige omkring løbet. Vi ved, at mange prøvede at få løbenumre og gik forgæves.

Vi håber at se jer alle og endnu flere næste år, hvor vi allerede nu vil opfordre til, at man køber løbenumre i god tid, da det også er udfordrende at købe ind og planlægge forplejning m.m., når man kort tid før løbet ikke ved, hvor mange der reelt tilmelder sig.

Tusind tak til de mange sponsorer, der med alt fra flotte medaljer, forplejning, præmier og praktiske forhold som lydanlæg, startportal og kegler til afspærring gjorde, at Løgtenløbet blev sjovt og fedt at afholde.

210820 Løbtenløbet 01 TN

Der skal også lyde en stor tak til de lokale butikker for opbakningen. Mange havde små hyggelige spisesteder langs med Grenåvej i Løgten. Det gør, at vi i styregruppen for Byfest med fællesløb i 8541 tør drømme stort, når vi ved, at mange erhvervsdrivende støtter op med mange og gode initiativer.

I styregruppen glæder vi os derfor til at planlægge næste års Løgtenløbet med Open by Night, hvor vi håber at kunne holde en kæmpe byfest med fællesløb i 8541 fredag den 17. juni 2022. Så reserver allerede nu dagen. Vi satser selvfølgelig på endnu flere deltagere til Løgtenløbet, og at der kommer både underholdning og mange spisesteder. Vi ønsker at skabe en kæmpe fest i verdens bedste lokalsamfund i 8541. Vil du gerne være med til planlægningen, hører vi meget gerne fra dig. Send en mail til byfest@8541.dk.

Læs mere i oktobernummeret 2021

En stor tak til alle sponsorer:

Djurslands Bank, Ankersø Bolig, Køreskolen Køreglæde, Løgten Invest, Nybolig, Mark On i Lystrup, ABC Centret i Hornslet, Bog & idé i Hornslet, Hornslet Kom-Bi, Orkide Køkken, Bageriet Løgten og Hornslet, Bolcheværk, Loop, Adams Pizza, Skødstrup Lægepraksis, Rohde’s Café, Kosmetolog Jannie Lind, Total Reklame i Hornslet, Mr. i Hornslet, Stjernepizza, Dagli’Brugsen, Kop & Kande, Nord Roastery, Giving Deer, Hedegårdens Vinavl, Aida, Butik Kærlig Hilsen, COZE, Hårgalleriet, Spraytan, ShopSucces, Apoteket, Viva Studio, Skobox i Hornslet, Shoe-d-vision, Martin Ib, Hair by M, discimport.dk, Gartnergården, Hr. Sørensens Garage, Naturligt Dyrefoder, Det Rigtige Hundeluftertøj, FysioDanmark Skødstrup, Restaurant Løgten, NPG, Ibens Hundehus, SuperBrugsen og Candlelight Sound Production.

Relaterede artikler

Peder og Inge Lisbergs søn Jesper Lisberg har taget dette billede fra en af de mange ture, som ægteparret fra Studstrup har haft i selskab med deres jolle. Her er parret på Kalø Vig, tæt på Vosnæs Pynt. (Foto Jesper Lisberg)
Sport & Fritid

En dag skal man give den videre

Kan man godt have et ret nært forhold til sin jolle? For os ikke-bådejere kan det lyde en lille smule mærkeligt, men der hører en historie med, hvis det nu er en Lynæs-jolle, man har haft i næsten 50 år.

Børn og unge

Spejderne får endelig tag over hovedet

Et stort telt og en bålhytte sikrer, at FDF-spejderne igen kan få ly for vejr og vind.
Efter mere end halvandet år under åben himmel får FDF spejderne i Løgten Skødstrup endelig læ for vind og vejr.

Klar, parat, snart start!
Sport & Fritid

Byfest og motionsløb i sommersol og hedebølge

Af Margrethe Krogh Thusgaard. Fotos Hans-Jørgen Krickhahn Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, og fredag den 16. juni 2023 kunne kun bekræfte dette gamle ordsprog: