Søg
Close this search box.

Tidlig jul: Julekalendere med gaver i

Tekst og foto Niels Dal

Man kan sige, at julen er kommet tidligt til Skødstrup. I hvert fald hos firmaet Giving Deer. Har pakkes der nemlig julekalendere – med gaver i.

Rie Østergaard Olesen fik i 2014 en god ide. Hendes søn Oscar har nøddeallergi – og der var ikke rigtigt noget på ’kalendermarkedet’, han kunne tåle.

Men mor var opfindsom – hun pakkede selv noget, der kunne bruges. Og ideen om skræddersyede kalendere til jul opstod.

Indtil i foråret drev familien firmaet ved siden af to fuldtidsjobs, men nu har Rie sagt sit arbejde op som sygeplejerske og arbejder på Giving Deer fuldtid.

Man kan bestille indholdet fra Giving Deer’s hjemmeside www.givingdeer.dk – og få det pakket i hygiejniske flamingokasser med det ønskede antal rum med lækkert omslag.

Klassiske julekalendere er et hit, men også gaveæsken til den udkårne eller firmagaver bevæger sig op på hitlisten.

Man kan også til lidt større ordrer selv designe sit gaveæske- eller kalenderdesign og derved gøre eksempelvis firmagaven til noget helt specielt.

Der er fuld fart på ’kanen’ i Skødstrup.

Og her gik man og troede, at Julemandens værksted lå i Grønland…

Læs hele novembernummeret af 8541

Relaterede artikler

Erhverv

Et større hundehus

Af Niels Dal Ibens Hundehus er udvidet. Både i areal, sortiment og faglighed.Indehaver Teddi Holst Sørensen fortæller: ”Vi er blevet godt modtaget siden åbningen i

Poul Schmidt har glade og bæredygtige produkter i sin webshop.
Erhverv

Fjordbutikken ved Kalø Vig

Af Niels Dal ”Er han ikke sød…..? ” spørger Poul og viser glad en lille træhund til pynt på hylden frem. ”Vi kører i tre

Tine Schjelde Møberg og Camilla Hoier Adamsen (foto privat)
Erhverv

Garn- og strikkeeventyr

Et nyt og spændende garn- og strikkeeventyr er ved at udfolde sig i Skødstrup, hvor to iværksættere, Camilla Hoier Adamsen og Tine Schjelde Møberg, har slået sig sammen for at skabe deres drømmevirksomheder.