Topplacering til Løgten-frisør

default image

Rikke fra Hårgalleriet på Grenåvej kom hjem fra verdensmesterskaberne for frisører i Paris med en fornem femteplads. 

Som vi fortalte i september-nummeret, drog Rikke Nielsen Støvring fra Hårgalleriet i Løgten til verdensmesterskaberne for frisører i september. Her kæmpede Rikke i kategorien Brudefrisering for Juniorer, og resultatet blev en fornem femteplads til Løgten-frisøren.

Mesterskaberne blev afholdt af OMC, der med to millioner medlemmer fra flere end 50 lande er verdens største organisation af professionelle frisører. Hvert år afholder de verdensmesterskaber i en stribe discipliner. Rikke, der er tredjeårselev i Hårgalleriet på Grenåvej, blevet udpeget til at deltage som én af i alt kun syv danske deltagere. 

 

Se mere i 8541 -Dit lokale blad (November-nummeret)

Relaterede artikler

Tine Schjelde Møberg og Camilla Hoier Adamsen (foto privat)
Erhverv

Garn- og strikkeeventyr

Et nyt og spændende garn- og strikkeeventyr er ved at udfolde sig i Skødstrup, hvor to iværksættere, Camilla Hoier Adamsen og Tine Schjelde Møberg, har slået sig sammen for at skabe deres drømmevirksomheder.

Billederne er taget den 7. juni 2003.
Erhverv

Vovemod for 20 år siden

Tekst og foto: Thomas Nykrog Nogle husker måske, at der for år tilbage var ikke én, men to skorstene på Studstrupværket. På et tidspunkt blev

”Jeg er vist lidt af en hud-nørd,” indrømmer Maria-Louise.
Erhverv

Find den naturlige skønhed på Grenåvej

Tekst og foto: Thomas Nykrog Without har siden 2019 været en webshop med gode og prisfornuftige skønhedsprodukter til hele familien. Nu er der også kommet