Søg
Close this search box.

Topplacering til Løgten-frisør

default image

Rikke fra Hårgalleriet på Grenåvej kom hjem fra verdensmesterskaberne for frisører i Paris med en fornem femteplads. 

Som vi fortalte i september-nummeret, drog Rikke Nielsen Støvring fra Hårgalleriet i Løgten til verdensmesterskaberne for frisører i september. Her kæmpede Rikke i kategorien Brudefrisering for Juniorer, og resultatet blev en fornem femteplads til Løgten-frisøren.

Mesterskaberne blev afholdt af OMC, der med to millioner medlemmer fra flere end 50 lande er verdens største organisation af professionelle frisører. Hvert år afholder de verdensmesterskaber i en stribe discipliner. Rikke, der er tredjeårselev i Hårgalleriet på Grenåvej, blevet udpeget til at deltage som én af i alt kun syv danske deltagere. 

 

Se mere i 8541 -Dit lokale blad (November-nummeret)

Relaterede artikler

Kort over plan for opstilling af mobilmast
Energi og miljø

Borgerprotester mod ny mobilmast

For to år siden afværgede borgerne i Studstrup en 36 meter høj mobilmast midt i Studstrup. Aarhus Vand, som ejer grunden, trak simpelthen sin støtte væk efter borgerhenvendelser.

Ny forsøger mobilselskabet 3 igen.

Dialogmøde på Skæring Skole om placering af vindmøller og solceller
Energi og miljø

Sol og vind – og for meget kaos

Der var kritik af Aarhus Kommune både for måden, de afviklede dialogmødet om solceller og vindmøller i 8541, og for de korte frister til høringssvar.

Cykelværksted. Cykelsmeden reparerer en ophængt orange cykel
Erhverv

Han fikser alle slags cykler

DinCykelservice.dk tilbyder flere former for service, som andre cykelværksteder ikke gør. For eksempel henter og afleverer han gratis cykler i Skødstrup, Hjortshøj, Egå og Hornslet, hvis