Søg
Close this search box.

Trendy Living: Fra søm til sofaer

Der er allerede ved at være trangt i lokalerne i Ugelbølle, så Anja Hovgaard Poulsen og Jacob Friis Christensen håber at kunne vende tilbage til 8541 med lageret.
Der er allerede ved at være trangt i lokalerne i Ugelbølle, så Anja Hovgaard Poulsen og Jacob Friis Christensen håber at kunne vende tilbage til 8541 med lageret.

Tekst og foto Niels Dal

”En webshop. Med ting til haven – slanger, søm og dippedutter – enhver mands drøm. Det var målet.”

Jacob Friis-Christensen smiler. Han bor med sin hustru Anja Poulsen i Skødstrup og har webshoppen Trendy Living med lager og kontor i Ugelbølle.

Jacobs idé med haveremedier blev dog hurtigt ændret: Anjas kvindelige intuition og baggrund som indkøber i tekstilbranchen førte til en kontakt til at større italiensk design- og møbelfirmafirma.

”Og så blev webshoppens tema ændret, overnight faktisk,” fortæller de begge.

”Vi har næsten alt til alle husets rum – fra lækre karklude til sofaer – og har over 17.000 varer tilgængelige på vores hjemmeside – heraf over 5000 på eget lager,” beretter Anja.

Trendy Living startede i to små lejede lokaler ved Carlettifabrikken.

Pladsmangel sendte firmaet videre til Bakketoften og derefter til Trige. Og nu residerer man altså i Ugelbølle.

”Her er allerede trangt, og vi kigger efter egnede lokaler i området 8541. Men vi har ikke fundet det rette endnu,” fortæller Anja og Jacob.

Trendy Living er blandt de største boligwebshops i Danmark og har syv ansatte.

”Vi har et stilfuldt sortiment med elegante brugsting til hjemmet og holder stærkt fokus på god og effektiv kundeservice – og det falder i kundernes smag,” fortæller Jacob om kundeloyaliteten, som firmaet oplever.

Som noget nyt har ægteparret nu også lanceret deres egen havemøbelserie under navnet Friis Furniture.

De smiler begge: ”Vi kan ikke lade være – det er spændende at sætte noget nyt i gang.”

Læs hele oktobernummeret 2022 på PDF

Relaterede artikler

Tine Schjelde Møberg og Camilla Hoier Adamsen (foto privat)
Erhverv

Garn- og strikkeeventyr

Et nyt og spændende garn- og strikkeeventyr er ved at udfolde sig i Skødstrup, hvor to iværksættere, Camilla Hoier Adamsen og Tine Schjelde Møberg, har slået sig sammen for at skabe deres drømmevirksomheder.

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.

Erhverv

Virksomheder på spring til nyt areal

Det sidste erhvervsareal i det sydlige Skødstrup (syd for ED mv.) er ved at være lokalplanlagt, og den første virksomhed står på spring for at få lov til at bygge på det.