Søg
Close this search box.

Underværk

Skinnerne blev fjernet, og der blev gravet et hul tre gange så stort som tunnelen. Køreledninger og signalkabler blev ikke fjernet.

Af Thomas Nykrog

Firmaet M.J. Eriksson havde fra onsdag klokken 21:00 til lørdag formiddag i påskeferien til at bygge den nye fodgængertunnel under jernbanen. Der blev bogstavelig talt arbejdet i døgndrift med at fjerne skinner, grave, dræne, bygge, dække til og lægge skinnerne tilbage igen.

Opgaven var krævende nok, men blev yderligere kompliceret for de to store kraner, fordi både køreledninger og et tykt bundt signalkabler blev hængende lavt ned over byggepladsen, mens de store betonelementer blev lempet på plads.

Tunnellen og stien op til Grenåvej ventes færdig inden sommerferien. 

Læs hele majnummeret 2022

Relaterede artikler

Bestyrelsen for Grundejerforeningen Løgten Vest har talt biler. Fra venstre Louise Kold-Petersen, Ove Rasmussen og Mikael Pedersen.
Trafik & veje

Berberisvej går til kommunen

Af Birger Agergaard ”Berberisvej vil tælle biler” Sådan skrev vi for et lille år siden om sagen, hvor Grundejerforeningen Løgten Vest ikke kunne forstå, at

Rådmand for Teknik og Miljø, Nikolaj Bang, holdt et meget overordnet oplæg på Skødstrup Fællesråds repræsentantskabmøde. (foto Birger Agergaard)
Trafik & veje

Rådmand vil spørge borgerne mere

Af Birger AgergaardKontakten mellem borgerne og kommunen skal blive bedre. For eksempel skal fællesrådene og lokale foreninger høres, inden der sættes streger i eksempelvis lokalplaner.Teknisk

Cyklisterne må have tålmodighed med at få bedre cykelstier.
Trafik & veje

Dårlige cykelstier: Kommunen ser på det

Af Birger Agergaard foto Thomas Nykrog Det kommer ikke som nogen overraskelse for vejfolkene i Aarhus Kommune, når cyklisterne klager over elendige cykelstier gennem Løgten