Søg
Close this search box.

Åben ungdomsklub og ungdomsskole

Torsdag den 19. september kan du komme til UngDag i alle ungdomsklubber i hele Aarhus. I Skødstrup er det på Skødstrup Skole.

Til UngDag kan du opleve alt det fede ved at komme i klubben eller gå på et ungdomsskolehold. Fra du starter i 7. klasse, til du bliver 18 år, kan du gå i ungdomsklub og ungdomsskole. Her er der både planlagte aktiviteter og muligheden for, at du selv kan være med til at skabe noget.

Til UngDag vil der være sjove aktiviteter, konkurrencer, mad, plads til at hænge ud og mulighed for at møde de voksne i klubben.

Du kan også snuse til forskellige ungdomsskolehold som dans, matematik, droneflyvning, rap, yoga og meget meget mere.
Læs mere om UngDag på ERDUKLAR.dk

Af Børn og Unge, Aarhus Kommune

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (september 2019)

Relaterede artikler

Basket med litauiske venner
Børn og unge

Basket med litauiske venner

Sidste år besøgte Skødstrup Pumas U13- og U15-hold Panevezys i Litauen. Her i marts 2024 havde Skødstrup Basket så inviteret det litauiske hold fra Panevezys på genvisit i Skødstrup.

Et udsnit af bogens forside
Børn og unge

Børnebog om klimaet

På en rejse gennem USA fik Studstrup-borgeren Jane Damgaard inspiration til at skrive en eventyrbog om klimaet – og hvordan vi mennesker har påvirket det negativt.

Billedet er fra en tidligere udveksling med Lions Skødstrup.
Børn og unge

Vil du med Lions på Udveksling

Lions Skødstrup er en del af Lions internationale Youth Camp and Exchange (YCE) program, som har til formål at udveksle unge og give dem en mulighed for at mødes med unge fra andre nationaliteter og kulturelle baggrunde i de lande, hvor Lions er repræsenteret. Vi søger netop nu kandidater for udsendelse i juli 2024.