• Velkommen til Gymnastikafdelingen

    Velkommen til Gymnastikafdelingen

  • 1

Coronaregler for sæson 2020/2021

Skødstrup Gymnastik følger DGIs retningslinjer for afholdelse af indendørs træning. Det betyder at træningerne gennemføres med hensyntagen til følgende principper: 

- Afstandskrav mellem gymnasterne. Aktiviteter skal forsøge at undgå kontakt fra hånd-hånd, hånd-ansigt og ansigt-ansigt

- Modtagning af spring kan ske i mindre grad. Øvelser som gymnaster kan lave selv og uden modtages prioriters derfor. 

- Hold skal så vidt muligt undgå at møde hinanden. Ind- og udgang i Multisal ensrettes derfor. Træningen i Gymnastiksal afkortes med 10 min, så holdet kan nå hjem inden næste hold kommer. 

- Alle anvendte redskaber skal rengøres med vand og sæbe efter brug. Vi henstiller til at alle deltagere og forældre hjælper til med dette arbejde i det omfang de opfordres til det af instrutøren på holdet. 

Om os

Vi er en forening på ca. 700 medlemmer, som finder glæde ved motion i fællesskab. 

Vi tilbyder gymnastik for mange aldersgrupper, i mange sværhedsgrader - og opfatter os selv, som en forening, hvor der er plads til alle. Vi har dygtige og engagerede instruktører og hjælpetrænere, som gerne smitter med gymnastikbacillen.

På denne side finder du informationer om medlemskab, holdpræsentationer og information til instruktørerne, mens nyheder, informationer om arrangementer og fotos primært slås op på Facebook. Bliv venner med gymnastikafdelingen og følg med!

Vi glæder os til byde dig velkommen i Gymnastikafdelingen.

facebook

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.