• Velkommen til Gymnastikafdelingen

    Velkommen til Gymnastikafdelingen

  • 1

Corona: Retningslinjer for sæson 2020/2021

Skødstrup Gymnastik følger DGIs retningslinjer for afholdelse af indendørs træning, som kan ses på:

Corona: DGI's retningslinjer.

Alle hold informeres desuden om individuelle forhold på holdene på mail.

Næste sæson 2021/2022

Tilmelding til næste sæson åbner søndag d. 13. juni.

Vi har i bestyrelsen diskuteret muligheden for at give nuværende medlemmer fortrinsret til næste sæson. Desværre er det ikke muligt for os, at administrere dette med det tilmeldingssystem vi har lige nu. Enten skal vi sende et tilmeldingslink til jer på forhånd, og så manuelt dobbelttjekke, at det er de rigtige som har tilmeldt sig, og at de ikke også hat tilmeldt naboen eller søskende på andre hold. Det kan vi ikke styre med 700 medlemmer. Ellers skal vi skrive mail ud til jer alle, og sende en manuel opkrævning til alle de, som gerne vil fortsætte på deres hold. Igen er dette, som vi ser det, en urimelig stor opgave at bede en frivillig kassére om. 

Vi er således p.t. landet på at vi desværre ikke kan tilbyde forhåndspladser, som tingene ser ud lige nu.

Om os

Vi er en forening på ca. 700 medlemmer, som finder glæde ved motion i fællesskab. 

Vi tilbyder gymnastik for mange aldersgrupper, i mange sværhedsgrader - og opfatter os selv, som en forening, hvor der er plads til alle. Vi har dygtige og engagerede instruktører og hjælpetrænere, som gerne smitter med gymnastikbacillen.

På denne side finder du informationer om medlemskab, holdpræsentationer og information til instruktørerne, mens nyheder, informationer om arrangementer og fotos primært slås op på Facebook. Bliv venner med gymnastikafdelingen og følg med!

Vi glæder os til byde dig velkommen i Gymnastikafdelingen.

facebook

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.