Søg
Close this search box.

Skødstrup Gymnastik

Tilmelding

Tilmelding til sæson 2024-2025 åbner d. 9. juni 2024 fra kl. 10

Der åbnes for tilmelding på følgende tidspunkter:

  • Mandagshold: kl. 10.00
  • Tirsdagshold: kl.10.15
  • Onsdagshold: kl. 10.30
  • Torsdags, fredags, lørdags og søndagshold kl. 10.45

Al tilmelding foregår på webkontingent.

Man kan ikke tilmelde sig før den fastsatte dato, hverken via webkontingent eller ved at kontakte gymnastikafdelingen.

Hvis du har fripas, skal du møde op i Cafe Hangout på tilmeldingsdagen med dit fripas. Så hjælper vi med tilmeldingen. Efter d. 11/6 skal du sende en mail til 8541gymnastik@gmail.com, og så hjælper vi dig videre i forhold til fripasset. 

Se evt. holdoversigten inden tilmelding.

Der er altid mange spørgsmål i forbindelse med tilmelding, og vi har derfor samlet de mest almindelige nedenfor. Se også FAQ

 

Medlemskab

Der er tilmelding til sæsonen én gang årligt, men du kan altid løbende tilmelde dig et hold på webkontingent.dk, hvis der er ledige pladser.

Når du er tilmeldt et hold, er du medlem af Gymnastikafdelingen + SSF Skødstrup Sportsforening, som du via dit medlemskab betaler kontingent til.
Medlemsskabet følger sæsonen, er personligt og kan ikke benyttes af andre.

Prøvetimer

Der er ikke mulighed for prøvetimer, da gymnasten tilmeldes via webkontingent, hvor der skal betales for at kunne tilmelde sig et hold.

Hvis du fortryder – Afmelding

Afmelding skal ske skriftligt senest efter fire træningsgange (= fire uger) efter man er startet på holdet (uanset om det er fra sæsonstart eller hvis man er kommet på et hold senere), hvorefter kontingentet refunderes. Der fratrækkes dog et ekspeditionsgebyr på 150 kr. pr. medlemskab. Det er muligt at skifte til et andet hold inden for de første fire uger uden ekspeditionsgebyr, såfremt der er plads på et andet hold.

Hvis du ønsker at skifte hold

Det er muligt at skifte hold, hvis der er plads på et andet hold. Send da en mail med følgende oplysninger: Gymnastens navn, kunde-id (som er oplyst på kvittering ved tilmelding via webkontingent) og information om, hvilket hold der ønskes plads på.

Rabat

Der betales fuld pris for det dyreste hold, og herefter ydes der 25% rabat på de følgende tilmeldte hold. Man betaler i første omgang hele beløbet ved tilmelding på webkontingent. Derefter sender man en mail til bestyrelsen på 8541gymnastik@gmail.com og oplyser:
Gymnastens navn
Hvilke hold, gymnasten er tilmeldt
Kunde-id (er oplyst på kvittering ved tilmelding på webkontingent)

Rabatten gælder per gymnast – ikke per husstand eller familie.

Tilmelding til sommergymnastik

Der er særskilt tilmelding til sommergymnastik, som også foregår via webkontingent, når tid er. Sommerholdene kan ikke ses på webkontingent, før der er åbent for tilmelding.

Ventelister

Det er ikke længere muligt at komme på venteliste til et overtegnet hold. Hvis der er frafald og der dermed bliver en ledig plads, vil denne blive tilgængelig for tilmelding på webkontingent og udbudt efter ‘først til mølle-princippet’.

Kompensation for aflyste timer og nedlæggelse af hold

I tilfælde af, at Skødstrup SSF, Gymnastik kender til forud aflyste undervisningstimer, kompenseres disse ved sæsonstart med erstatningsdage. Undervisningsdage, der aflyses af Skødstrup Skole eller Fonden Skødstrup Idræt- og Kulturcenter i løbet af sæsonen kompenseres ikke, og Skødstrup SSF, Gymnastikafdelingen kan ikke holdes ansvarlig herfor.
Nedlæggelse af hold

Skødstrup SSF, Gymnastikafdeling forbeholder sig ret til ikke at oprette et hold, hvis deltagerantallet er mindre end 10 tilmeldte per hold ved sæsonstart. Hvis det liver aktuelt, tilbagebetales det forholdsmæssige beløb.