Søg
Close this search box.

Behagelig genvej til bedre helbred

210621 Bente Christiansen alternativ behandler pp

Bente Christiansen fra Skødstrup er uddannet akupunktør, zoneterapeut, nerverefleksolog og massageterapeut.
Gad vist, om det nogensinde har været så behageligt at fejle noget?

Jeg ligger på briksen hos Bente Christiansen og får zoneterapi for første gang nogensinde. Det føles, som mine fødder bliver nusset, men det, jeg får, er sedative tryk, knogle mod knogle. Hvis der skulle være en del af kroppen, der ikke har det godt, vil det på foden føles som om en negl forsigtigt sættes i. Men Bente sætter ikke neglene i. Det er måden hun trykker på, der afslører, hvis noget er galt. Jeg klarer stort set frisag, men pludselig føler jeg ”neglen ”… hov, du har da vist lidt med nakken?” Ja, der er ganske rigtigt, og det fjerner Bente nu ved at bearbejde den tilsvarende zone på foden, indtil ”neglen” ikke længere føles.

210621 Bente Christiansen alternativ behandler figur
”De fleste klienter kommer med et konkret problem, vi skal arbejde med,” forklarer Bente. ”Mange kommer med et symptom, og så skal vi arbejde os frem til årsagen og behandle den. Det meste kan vi klare med et par behandlinger, medmindre det er fx kroniske smerter. Vi starter med en halvanden times konsultation, hvor vi starter med en snak. Efterfølgende varer en behandling typisk en time,” fortæller Bente.
”Typisk er det sådan, at jo længere, klienten har gået med et eller andet, jo længere tid tager det at få bugt med det,” fortsætter Bente. ”Vi snakker sammen under behandlingen, men snakken er næsten altid fokuseret omkring behandlingen.”
”Mit hjerte banker ikke mindst for babyer og børn. Her er det især uro, fordøjelse og søvn, jeg kan hjælpe med. Overordnet brænder jeg for at højne klienternes livskvalitet og forbedre deres sundhed. Jeg har især gode erfaringer med allergier, smerter i bevægeapparatet, søvnproblematikker, forbedring af immunforsvaret, fordøjelsen, fertilitet og stofskifte.”
Bente Christiansen er registreret alternativ behandler. Det giver garanti for en høj etisk standard, sikkerhed, hygiejne og tavshedspligt samt mulighed for at få tilskud fra Danmark og forskellige sundhedsforsikringer. Se mere på www.bszone.dk

Bente kombinerer akupunktur, der følger medianbanerne på figuren i forgrunden, med zoneterapi, hvor man behandler via føddernes reflekszoner, der ses på plakaten bagved. Interessant nok følges de to behandlingsformer ad: Zoner, der relaterer til hovedet, ligger oppe i storetæerne, maveregionens reflekszoner ligger midt på foden, osv.

Behandlingen foregår i afstressende omgivelser hjemme hos Bente på Tronkærgårdsvej 26.

 

Relaterede artikler

Kort over plan for opstilling af mobilmast
Energi og miljø

Borgerprotester mod ny mobilmast

For to år siden afværgede borgerne i Studstrup en 36 meter høj mobilmast midt i Studstrup. Aarhus Vand, som ejer grunden, trak simpelthen sin støtte væk efter borgerhenvendelser.

Ny forsøger mobilselskabet 3 igen.

Bjørn Eyde (tv.) og Daniel Dyhr Sørensen byder velkommen til Glass.
Erhverv

Fuld gas på Glass

Af Niels Dal Rosébobler med skum, højt humør, mange mennesker, god mad og glade grin. Det swingede på Glass i Bondehaven 17 i Skødstrup ved

Inga Bredahl i sit værksted i Løgten
Erhverv

Farvel og tak!

En epoke slutter, når Inga lukker. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny skrædder til at drive virksomheden videre, selvom der altid har været nok at lave.