Tænk engang: At have en far, der laver bolcher……
Det bliver ikke meget bedre – og så er bolcherne endda sukkerfri.
Det bliver virkeligheden for Jens Holm-Christensen og hans hustrus barn, der er på vej.
Indtil da har ægteparret travlt med bolcherne. Der produktudvikles, messer besøges, og webshoppen passes.
”Projektet har kørt i lidt over to år,” fortæller Jens.
”Jeg syntes, der manglede et godt sukkerfrit og smagfuldt kvalitetsprodukt på bolchemarkedet – og så gik vi i gang,” beretter Jens. Parret bor på Tronkærgårdsvej, men bolcherne produceres udenbys.
Stevia bruges som sødemiddel, og alle aroma- og farvestoffer er naturlige.
Bolchernes tekstur og sammensætning gør, at smagsoplevelsen ændrer sig og holder længere, som Jens siger.
Blandt de tre bedste
Han må have fat i det rigtige: For hans bolcher blev ved den netop afviklede ’Sol Over Gudhjem Produktpris’-konkurrence nomineret blandt de tre bedste i konfekturekategorien.
Her bestod dommerpanelet bl.a. af nogle af landets bedste kokke og smagseksperter.
”Jeg har en partner på produktionssiden. Det er for romantisk at stå hjemme i køkkenet og koge,” siger Jens med et smil.
”Jeg har et produktionsapparat bag mig, så jeg kan skrue produktionen op fra 20 poser om dagen til flere tusinde,” fortsætter han.
Og det kan der måske hurtigt blive brug for: Jens skal i september til København og præsentere sine produkter for flere potentielle investorer – en slags ’Løvens Hule’.
Og så kan det hele stikke helt af.
Klar på at gå all in
For nuværende pakker og sender Jens og hans hustru selv leverancerne – som bl.a. går til Salling Group, specialbutikker landet over og også vores lokale Gartnergården.
”Jeg trisser såmænd selv på posthuset i Dagli’ Brugsen på Kløvervangen med genbrugskasser fyldt med bolcher,” griner Jens. ”Det er hyggeligt – men jeg er klar på at gå ’all in’. Og måske leve af det,” siger Jens, der også arbejder med marketing og projektledelse.
Bolcherne er fremragende. Deres udsendte skribent har været igennem sortimentet.
Det kan ikke gå galt. De er allesammen go’e.
Læs mere på www.bolchevaerk.dk
Tekst og foto Niels Dal
Læs mere i 8541 -dit lokale blad (september 2020)