Søg
Close this search box.

Navnekonkurrence

Grenåvej-skilt

Af Inger Thranholm, på vegne af Skødstrup Fællesråd

Grenåvej er 15 kilometer lang. Den starter for enden af Nordre Ringgade i Aarhus og slutter i udkanten i Løgten. Det har flere gange været på tale at give Grenåvej gennem Skødstrup og Løgten et nyt navn, som er mere hjemmehørende i vores område. Og som har færre cifre end de tre, som vejen har nu.

Hvis vi i Løgten-Skødstrup-området kan finde frem til et nyt vejnavn, som kan samle tilslutning, vil Aarhus Kommune ændre vejnavnet.  

Derfor udskriver Skødstrup Fællesråd nu en navnekonkurrence, hvor alle kan byde ind med et forslag. Konkurrencen har deadline 10. oktober, og den kører sideløbende på Facebookgruppen 8541 Borger til Borger.

Det foreslåede navn må ikke være det samme som et andet vejnavn i Aarhus Kommune.

Vi udvælger de tre mest foreslåede navne fra bladet og Facebook, og derefter lægger vi en ny afstemning på nettet (hjemmesiden 8541.dk og Facebookgruppen 8541 Borger til Borger).

Derefter indstiller Skødstrup Fællesråd et navn til Grenåvej. Det hele kan naturligvis også ende med, at vejen ikke skifter navn.

Vind rødvin
Blandt alle forslagsstillerne i konkurrencen i det trykte blad trækker vi lod, og den heldige vinder to flasker vin (eller chokolade og mundgodt, hvis man ikke ønsker vin). Send din mail med navneforslaget til redaktor@8541.dk Og altså senest 10. oktober.

Læs hele oktobernummeret 2023 som PDF

Relaterede artikler

Bestyrelsen for Grundejerforeningen Løgten Vest har talt biler. Fra venstre Louise Kold-Petersen, Ove Rasmussen og Mikael Pedersen.
Trafik & veje

Berberisvej går til kommunen

Af Birger Agergaard ”Berberisvej vil tælle biler” Sådan skrev vi for et lille år siden om sagen, hvor Grundejerforeningen Løgten Vest ikke kunne forstå, at

30 borgere og repræsentanter for foreningerne deltog i repræsentantskabsmødet, som formand Inger Thranholm her byder velkommen til. (foto Peter Carlsen)
Trafik & veje

Mange vil gerne flytte hertil, men…

Af Birger Agergaard 8541 er et populært sted at bosætte sig – der er kommet mange nye borgere til de seneste 10 år. Men nu

Trafik & veje

Ekstra spor i rundkørsler vedtaget

Bilisterne har efterlyst en ekstra vejbane – en såkaldt shunt – i snart mange år. Om morgenen starter kødannelsen nogle gange helt oppe ved Carletti, når de skal mod syd ad enten Grenåvej eller motorvejen. Fællesrådet har i flere år arbejdet for at få løst problemet og har banket Vejdirektoratet på dørene.