Søg
Close this search box.

På sommertur med SportsCarClub

default image

Sæt endelig et stort X i kalenderen mandag den 30/8 kl. 18.00. Her afvikler vi den traditionsrige sommertur i Skødstrup fra Kirkepladsen 8541 Skødstrup.
Hvis du er den lykkelige ejer af et spændende køretøj, er du meget velkommen til at deltage. Der er ingen tilmelding, og nye såvel som ældre biler er yderst velkomne.

Læs gerne mere på Facebook gruppen Sports Car Club.
Der er planlagt en skøn tur ud i sommerlandet med endestation ved den smukt beliggende strandgård Nøset, Kystvejen 78, Ebeltoft. Her vil der være mulighed for at købe en forfriskning.

Med forventet start ca. kl. 18.30 fra Kirkepladsen kører vi naturligvis gennem Skødstrup og Løgten. På den måde håber vi, at mange får mulighed for at nyde synet af de flotte klassikere og sportsvogne.

Af Michael Flintholm, Sportscarclub

 Læs flere artikler her

 

 

Relaterede artikler

Borgerinddrager Kristoffer Mølstrøm
Ukategoriserede

Besøg af en boksepude

Det er ikke altid nemt at være i borgerinddrager Kristoffer Mølstrøms sko. Han skal tage imod mange verbale tæsk fra borgere, der i denne tid arbejder for at undgå eller flytte de vindmøller og solceller, der tænkes opført i 8541-området.

default image
Ukategoriserede

Pilekasterklubben

Skødstrup Dartklub / Pilekasterklubben SSF er en en ny afdeling under Skødstrup Sportsforening. Hvor: Den gamle kantine i Midtpunktet Hvornår: Mandag og torsdag kl. 19

Parti fra de østrigske Alper
Ukategoriserede

Alpenstürmer: Skitur til Radfeld i Østrig

I lighed med tidligere år er vi igen gået i gang med planlægningen af en hyggelig skiferie i Zillertal området. Det er en tur i uge 4, hvor vi står på ski i fire dage.