Søg
Close this search box.

Rekord på Skødstrup Fodboldskole

222 børn deltog på årets fodboldskole – tallet er steget støt de senere år. (foto: Jan Søgaard)
222 børn deltog på årets fodboldskole – tallet er steget støt de senere år. (foto: Jan Søgaard)

Tekst og foto Rikke Kaalund

222 fodboldspillere var i år tilmeldt Skødstrup Fodboldskole. Det er rekord! I de 16 år fodboldskolen har eksisteret, er den vokset støt. Det kan kun lade sig gøre på grund af 29 frivillige trænere og adskillige hold af frivillige, der står for servering af frokost.

På banerne i Ed-park ved Midtpunktet møder jeg formand for Skødstrup fodbold, Morten Højen Larsen. Han tørrer sveden af panden efter at have været med til at servere frokost for de varme og glade børn og unge, der giver den gas på banerne.

“Fodboldskolen har fokus på det sociale. Alle skal have det sjovt, og i denne uge behøver det ikke kun at handle om fodbold,” fortæller formanden. 

Fodboldskole 2022 3

I denne uge er det sociale lige så vigtigt som fodbolden

Det er Jan Søgaard og Lars Rasmussen, der står for planlægning og afviklingen af Fodboldskolen. De har travlt rundt om på banerne, hvor de sikrer, at spillere og frivillige har det godt. De står også for trænermorgenmad hver dag, hvor dagen planlægges sammen med de frivillige trænere, så alle ved hvad de skal. Hver eftermiddag mødes de igen og afslutter dagen med en sodavand.

“Det fungerer rigtig godt,” siger en tilfreds Morten Højen Larsen.

Læs hele augustnummeret af 8541 på PDF

Relaterede artikler

Basket med litauiske venner
Børn og unge

Basket med litauiske venner

Sidste år besøgte Skødstrup Pumas U13- og U15-hold Panevezys i Litauen. Her i marts 2024 havde Skødstrup Basket så inviteret det litauiske hold fra Panevezys på genvisit i Skødstrup.

Vinterbadere nyder den kolde dukkert
Krop og sundhed

Et koldt havbad er godt for krop og sind

Vinterbadning bliver stadig mere populært, og vinterbaderklubberne sikrer gode forhold for deres medlemmer, men der er venteliste, så har du lyst, er det bare med at få dig skrevet på listen!

Sport & Fritid

Stor opbakning til Skødstrup Tennisklub

Vi har haft et forrygende første halvår i Skødstrup Tennisklub med stor fremgang i medlemstallet.
Det skyldes først og fremmest de mange nye aktiviteter, som klubbens ildsjæle har sat i søen.