Søg
Close this search box.

Sankt Hans i to byer

Sankt Hansbål ved Fiskerhøj. Studstrup
Sankt Hansbål ved Fiskerhøj. Studstrup

Af Birger Agergaard

Der bliver sikkert masser af bål i år til Sankt Hans – for så vidt, at der ikke kommer afbrændingsforbud ligesom sidste år.

I to af byerne er der annoncerede fester søndag den 23. juni:

Skødstrup ved Søndersø
Skødstrup Fællesråd står bag arrangementet, som starter kl. 18. Der er bål og pølser, og børn må deltage, hvis de følges med voksne.

Sognepræst Erik Søndergaard holder båltalen. FDF-erne sørger for snobrødsbagning, der er pølsevogn på pladsen, og Midsommervisen synges ved bålet. 

Studstrup: Fællesbillede til bogen
Studstrup Borgerforening inviterer igen familien til bålfest på Fiskerhøj. Boder med drikkevarer, pølser, kaffe/kage og slik åbner allerede kl. 17.

Bålet tændes kl. 19.30, og 19.45 er alle inviteret med på et fællesbillede, som senere skal indgå i bogen om Studstrup. Også derfor håber arrangørerne på et stort fremmøde.

Der er ingen båltaler, men hygge på hele højen og fællessang ved bålet. Der er ligesom sidste år stillet en toiletvogn op på pladsen.

Læs hele juninummeret 2024 på PDF

Relaterede artikler

Erik Søndergård holder en af grundlovstalerne
Traditioner

Grundlovsdag 2023

Tekst og fotos Hans-Jørgen Krickhahn Coronatiden er for alvor trængt i baggrunden. Der var næsten deltagerrekord til Skødstrup Kirkes Grundlovsarrangement i baghaven den 5. juni.

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.