Søg
Close this search box.

Virksomheder på spring til nyt areal

Det nye erhvervsareal afgrænses af cykelstien mod Kankbølle til højre og et læbælte til venstre. De nyeste virksomheder i Skødstrup ses i baggrunden.

Af Birger Agergaard – Foto Thomas Nykrog

Det sidste erhvervsareal i det sydlige Skødstrup (syd for ED mv.) er ved at være lokalplanlagt, og den første virksomhed står på spring for at få lov til at bygge på det.

Lokalplan 1223 er i offentlighedsfase frem til 15. maj, og derefter ventes byrådet at vedtage lokalplanen endeligt 14. juli.

Gårdejer Jens Løvschall, Holmgård, ejer jorden, hvad han i øvrigt også gjorde, inden motorvejen delte hans jordareal midt over.

Han oplyser, at den første virksomhed allerede har købt en erhvervsgrund – dog med forbehold for, at lokalplanen bliver endeligt vedtaget.

”Det er en virksomhed, som arbejder med solceller og varmepumper. De er parat til at gå i gang med det samme, da det er flere år siden, de henvendte sig,” siger Jens Løvschall.

Han er også i kontakt med andre interesserede virksomheder. Der er i alt 25.000 kvadratmeter til rådighed, og i lokalplanen er skitseret plads til fire virksomheder.

Læs hele majnummeret 2024 på PDF

Relaterede artikler

Tine Schjelde Møberg og Camilla Hoier Adamsen (foto privat)
Erhverv

Garn- og strikkeeventyr

Et nyt og spændende garn- og strikkeeventyr er ved at udfolde sig i Skødstrup, hvor to iværksættere, Camilla Hoier Adamsen og Tine Schjelde Møberg, har slået sig sammen for at skabe deres drømmevirksomheder.

Grenåvej (nederst) med Rema1000 (højre) og bedemandsforretningen (venstre). Fra Grenåvej ser man ikke, hvor langt bagud, Grenåvej 743 strækker sig. Den nyindkøbte grund bidrager med sine 1196 m2 cirka til en fjerdedel af Rema1000s nye areal. Den gule linje markerer det gamle skel mellem de to ejendomme.
Byggeri og bolig

Historien fortsætter

Vi har i 8541 troligt beskrevet den lange historie fra Kiwi-markedet på Grenåvej lukkede i 2016, til den nye Rema1000 slog dørene op samme sted i 2023. Så troede vi, at historien var slut. Men det er den ikke.

Lokalplan

Lokalplaner i gang eller på vej

Hvilke byggerier og anlæg er på vej i vores område? Det har vi sat os for at finde ud af – og her benytter vi kommunens onlinelokalplanportal.